Jaunumi
attēls

Ekonomikas ministrija un Valsts darba inspekcija 2020. gada 11. augustā aicina izglītības iestāžu pārstāvjus piedalīties vebinārā “Iekštelpu gaisa un telpu higiēnas kvalitātes nozīme veselīgas un drošas skolu vides nodrošināšanai”. 


Pirms jaunā mācību gada sākuma izglītības iestāžu pārstāvji varēs uzzināt un papildināt informāciju par nosacījumiem apgaismojumam un akustikai skolās. Vebināra laikā eksperti pastāstīs arī par iekštelpu gaisa kvalitāti un ventilācijas un gaisa kondicionēšanas sistēmu ekspluatāciju, kā arī par mērījumu nozīmi. Pastāstīsim arī par mikroklimata ietekmi uz audzēkņu sekmēm un uzvedību. 


Pasākumā piedalīsies Valsts darba inspekcijas, Rīgas Stradiņa universitātes, Rīgas Tehniskās universitātes un nozaru nevalstisko organizāciju eksperti.


Ar vebināra dienas kārtību var iepazīties šeit. Lai pieteiktos dalībai vebinārā, aicinām aizpildīt pieteikuma anketu šeit. Dienu pirms pasākuma, kopā ar atgādinājumu par dalību pasākumā, Jums tiks nosūtīta saite uz MS Teams platformu, kurā notiks vebinārs.


Pasākumu organizē Ekonomikas ministrija sadarbībā ar Valsts darba inspekciju informatīvās kampaņas "Dzīvo siltāk" un konkursa “Energoefektīvākā ēka Latvijā 2020” ietvaros. 

 


Ekonomikas ministrijas
Sabiedrisko attiecību nodaļa
prese@em.gov.lv