Jaunumi

Atbilstoši aktuālajai situācijai saistībā ar koronavīrusa “Covid-19” izplatību, iepriekš izziņotā Baltijā lielākā energoefektivitātes foruma organizatori Attīstības finanšu attīstības institūcija ALTUM un Ekonomikas ministrija lēmusi par pasākuma atlikšanu uz vēlāku laiku.

 

Lēmums par 19. martā plānotā Energoefektivitātes foruma pagaidu atlikšanu pieņemts, sekojot atbildīgo institūciju rekomendācijām par rīcībām, kas palīdzētu samazināt vīrusa izplatības riskus. Ievērojot maksimālu piesardzību, pasākums, ko plānoja apmeklēt vairāk nekā 400 dalībnieku, ieskaitot viesus no ārzemēm, atlikts uz pagaidām nenoteiktu laiku. Par jaunu Energoefektivitātes foruma norises laiku tiks ziņots vēlāk.

 

Vienlaikus ALTUM atgādina, ka energoefektivitātes investīcijas uzņēmumiem ir pieejamas nepārtraukti, kā arī ALTUM speciālisti ir gatavi interesentus konsultēt individuāli gan tiešsaistē, gan telefoniski.

 

Vienlaikus uzņēmējus un organizācijas aicinām būt atbildīgiem, rūpīgi sekojot aktuālai informācijai Slimības profilakses un kontroles centra mājaslapā: https://spkc.gov.lv/lv/aktualitates/get/nid/757.

 

Papildu informācijai:

Sandra Eglīte

ALTUM sabiedrisko attiecību speciāliste
T: 26577810

sandra.eglite@altum.lv