Jaunumi

Šā gada 17. jūnijā aicinām uz semināru “Nedaudz par kļūdām siltumapgādes sistēmas atjaunošanā”. Pasākumā aicinām piedalīties ēku renovācijas projektu vadītājus, namu pārvaldniekus, projektētājus un būvkomersantus.

 

Šobrīd aktīvi noris projektu gatavošana un iesniegšana atbalsta saņemšanai energoefektivitātes pasākumu īstenošanai daudzdzīvokļu un valsts ēkās, piesaistot ES fondu līdzfinansējumu. Semināru organizējam ar mērķi, lai ēku renovācijas projektu īstenotājiem sniegtu informāciju par daudzdzīvokļu ēkas atjaunošanu un ar to saistītajiem inženiertīkliem.

 

Semināra laikā Patērētāju tiesību un aizsardzības centra kolēģi uzsvērs kritērijus kvalitatīvu būvizstrādājumu un iekārtu izvēlei. Citi lektori klātesošajiem pastāstīs par kļūdām apkures sistēmas izbūvē, renovējot ēkas, daudzīvokļu namu siltumapgādes sistēmu rekonstrukcijas pieredzi, pasīvajiem ugunsdrošiem risinājumiem inženierkomunikāciju šķērsojumiem sienās un pārsegumos, par metāla cauruļu izvēli un montāžu, kā arī par pāreju uz zemas temperatūras centralizēto siltumapgādi.

 

Seminārs “Nedaudz par kļūdām siltumapgādes sistēmas atjaunošanā” notiks š.g. 17. jūnijā plkst. 9.00 Ekonomikas ministrijas telpās (II ieeja, Brīvības iela 55, Rīga). Pasākuma dienas kārtība un pieteikšanās anketa publicēta Ekonomikas ministrijas mājaslapā. Dalība seminārā - bezmaksas. Papildu informācija par semināra saturu un norisi pieejama Ekonomikas ministrijā (Inese Bērziņa, e-pasts: dzivosiltak@em.gov.lv, tālr.: 67013240).

 

Semināru organizē Ekonomikas ministrija sadarbībā ar Attīstības finanšu institūciju “Altum” un Latvijas Būvinženieru savienību informatīvās kampaņas “Dzīvo siltāk” ietvaros.

 

Aktuālajai informācijai par ēku renovāciju un energoefektivitātes jautājumiem aicinām sekot informatīvās kampaņas “Dzīvo siltāk” Facebook lapā: www.facebook.com/dzivosiltak.

 

 

Sabiedrisko attiecību nodaļa

Tālr: 67013240

E-pasts: dzivosiltak@em.gov.lv

Web: www.em.gov.lv