Jaunumi

Piektdien, 9. oktobrī, ekonomikas ministrs Jānis Vitenbergs reģionālajā vizītē apmeklēs Gulbeni, lai ar novada uzņēmējiem un pilsētas vadību pārrunātu aktuālos uzņēmējdarbības jautājumus, kā arī diskutētu par reģiona ekonomikas attīstības tendencēm. 

Vizītes ietvaros ministrs tiksies ar  Gulbenes  novada domes priekšsēdētāju Normundu Audzišu un pašvaldības pārstāvjiem, lai iepazītos ar novada ekonomisko aktivitāti un plānotajiem attīstības projektiem uzņēmējdarbības vides uzlabošanai reģionā, kā arī runātu par Ekonomikas ministrijas iniciatīvām mājokļu pieejamības un  energoefektivitātes veicināšanas jomā, kā arī iecerēm attīstīt nacionālās nozīmes industriālās teritorijas un parkus  reģionos.

Ekonomikas ministram plānota diskusija ar Gulbenes novada uzņēmējiem, lai pārrunātu aktuālos jautājumus saistībā ar uzņēmējdarbību un darba spēka pieejamību reģionā un diskutētu par nepieciešamajiem atbalsta instrumentiem uzņēmējdarbības vides un konkurētspējas attīstībai.

Uzņēmumu attīstības plānus un uzņēmējdarbības vides jautājumus ministrs klātienē pārrunās, apmeklējot maizes ceptuvi “Ķelmēni” un mēbeļu ražošanas uzņēmumu  “Avoti SWF”. Vizītes izskaņā ministram plānota tikšanās ar Gulbenes novada iedzīvotājiem.

 

 

Papildus informācija:

Vineta Vilistere – Lāce

Ekonomikas ministra padomniece

Sabiedrisko attiecību jautājumos

Mobilais tālrunis: +371 26399995

E-pasts: Vineta.Vilistere-Lace@em.gov.lv