Jaunumi

No šā gada 2. līdz 4. oktobrim Ekonomikas ministrija un informatīvās kampaņas „Dzīvo siltāk” sadarbības partneri izstādē „ComfortHom” informēs namu pārvaldītājus, apsaimniekotājus un dzīvokļu īpašniekus, kā arī privātmāju īpašniekus par kvalitatīvu ēku atjaunošanu, Būvniecības informācijas sistēmu (BIS), darba drošību un normatīvo aktu prasībām būvizstrādājumiem. Izstādes laikā notiks vairāki semināri namu pārvaldniekiem, dzīvokļu īpašniekiem un vienģimenes ēku īpašniekiem.

 

Piektdien, 2. oktobrī, namu pārvaldniekus un apsaimniekotājus aicinām uz semināru “Daudzdzīvokļu namu pārvaldīšanas un atjaunošanas aktualitātes”, kurā pārrunāsim aktualitātes daudzdzīvokļu ēku atjaunošanā un ES fondu projektu kvalitatīvā īstenošanā, kā arī efektīvākos risinājumus ūdens uzskaitē daudzdzīvokļu namos. Sestdien, 3. oktobrī, uz semināru par dzīvokļu īpašnieku tiesībām un pienākumiem, dzīvokļa pārbūves un elektrodrošības jautājumiem aicinām daudzdzīvokļu ēku dzīvokļu īpašniekus. Savukārt, svētdien, 4. oktobrī, privātmāju īpašniekus aicinām uz semināru par ēkas pārbūves plānošanu un veikšanu, elektrodrošību un citiem aktuāliem jautājumiem. Precīzas semināru dienas kārtības tiks publicētas tuvākajā laikā Ekonomikas ministrijas tīmekļa vietnē.

 

Seminārus organizē Ekonomikas ministrija sadarbībā ar Latvijas Namu pārvaldītāju un apsaimniekotāju asociāciju un Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1 informatīvās kampaņas “Dzīvo siltāk” un konkursa “Energoefektīvākā ēka Latvijā” ietvaros.

 

Visas trīs izstādes dienas stendā „Dzīvo siltāk” varēs sastapt Ekonomikas ministrijas, Būvniecības valsts kontroles biroja, Patērētāju tiesību aizsardzības centra, Valsts ieņēmuma dienesta un Valsts darba inspekcijas ekspertus. Konsultācijas sniegs arī būvniecības nozares nevalstisko organizāciju pārstāvji no Latvijas Būvinženieru savienības, Latvijas Namu pārvaldītāju un apsaimniekotāju asociācijas, Latvijas Logu un durvju ražotāju asociācijas un  Būvmateriālu ražotāju asociācijas.

 

Papildu informācija par izstādi „ComfortHome” pieejama Starptautiskās izstāžu rīkotājsabiedrības BT 1 mājaslapā http://www.comforthome.lv/