Jaunumi

Daudzdzīvokļu ēku dzīvokļu īpašniekus un namu pārvaldniekus Rīgā šā gada 12. martā aicinām uz semināru "Daudzdzīvokļu māju renovācija. Kvalitatīva būvniecība un #ESfondi piesaiste”.

 

Seminārā Attīstības finanšu institūcijas Altum kolēģi informēs par daudzdzīvokļu dzīvojamo māju energoefektivitātes programmas nosacījumiem, pieredzi un ieteiks, kā kvalitatīvi un sekmīgi īstenot ēku atjaunošanas projektus. Savukārt Patērētāju tiesību aizsardzības centra pārstāvji semināra laikā sniegs padomus atbilstošu būvmateriālu izvēlei, bet Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta kolēģi atgādinās par Ugunsdrošības noteikumu ievērošanu daudzstāvu daudzdzīvokļu dzīvojamās ēkās. SIA “Rīgas namu pārvaldnieks” pārstāvis Juris Romaņenko pastāstīs par uzņēmuma pieredzi ēku atjaunošanas projektos.

 

Seminārs notiks š.g. 12. martā plkst. 17.30 Attīstības finanšu institūcijas Altum telpās (Rīgā, Doma laukumā 4); semināra dienas kārtība un pieteikšanās anketa publicēta šeit.

 

Šis būs pēdējais seminārs Ekonomikas ministrijas, Attīstības finanšu institūcijas Altum un Būvniecības valsts kontroles biroja organizētajā pasākumu ciklā, kura ietvaros dzīvokļu īpašnieki, namu pārvaldnieki, būvkomersanti un būvvalžu pārstāvji kopumā tika aicināti piedalīties 35 semināros 21 pilsētā.

 

Ekonomikas ministrijas mērķis ir pirms šā gada būvniecības sezonas sākšanās informēt būvniecības procesa dalībniekus par aktualitātēm normatīvajā regulējumā, lai jaunuzceltās un atjaunotās ēkas būtu kvalitatīvas un to īpašniekiem kalpotu pēc iespējas ilgāk. Tāpat informēsim par ēku atjaunošanas projektu īstenošanas posmiem, kā arī pieejamo ES fondu atbalstu energoefektivitātes pasākumu īstenošanai daudzdzīvokļu ēkās. 

 

 

 

Evita Urpena

Ekonomikas ministrijas

Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja

Tālrunis 67013193

E-pasts: evita.urpena@em.gov.lvprese@em.gov.lv

Web: www.em.gov.lv; www.energoefektivakaeka.lv

Twitter: @EM_gov_lv; @siltinam

Youtube: http://www.youtube.com/dzivosiltak

Facebook: http://www.facebook.com/siltinam