Jaunumi

Ekonomikas ministrija aicina uzņēmējus, kuri sekmējuši inovācijas, eksportu, klientu un tirgus attīstību, digitālo tehnoloģiju, sociālo atbildību, kā arī uzņēmuma izaugsmi piedalīties Eiropas uzņēmējdarbības balvas European Business Awards (turpmāk – EBA)) ikgadējā konkursā.

 

“Mēs vēlamies mudināt Latvijas uzņēmumus piedalīties šajā konkursā, lai sekmētu plašāku mūsu labāko uzņēmumu atpazīstamību pasaulē, vienlaikus pievēršot vairāk uzmanības Latvijas eksporta iespējām. Dalība konkursā sniedz iespēju uzņēmumam iegūt plašāku starptautisku publicitāti, kā arī jaunus starptautiskus kontaktus un arī potenciālos sadarbības partnerus,” uzsver Ekonomikas ministrijas valsts sekretāra vietnieks Raimonds Aleksejenko.

 

Kādēļ pieteikties?

  • Iespēja lepoties par saviem sasniegumiem, kā arī sekmēt sava uzņēmuma un darbinieku labklājību.
  • Iespēja tikties ar augsta līmeņa pārstāvjiem no visām rūpniecības nozarēm Eiropā.
  • Iespēja iegūt publicitāti un atpazīstamību starptautiskajos plašsaziņas līdzekļos.

 

Pieteikšanās 2019.gada balvai tiks atklāta 2019.gada janvārī. Lai reģistrētos konkursam, aizpildiet pieteikuma anketu šeit.

 

Konkurss tiek organizēts kopš 2007.gada un tā mērķis ir godināt panākumiem bagātākos, inovatīvākos un labākos uzņēmumus Eiropā, neatkarīgi no uzņēmuma nozares.

 

2017./2018. gada EBA konkursā pieteicās 110 000 uzņēmumu no 34 valstīm un no dažādām nozarēm, tostarp farmācijas, mašīnbūves, modes, kosmētikas, tiešsaistes uzņēmējdarbības, ražošanas un transporta nozarēm.

 

Par Latvijas nacionālajiem uzvarētājiem iepriekš kļuva tādi uzņēmumi kā “Dizaina birojs H2E”, SIA “Getliņi EKO”, AS “Cēsu alus”, “Primekss”, SIA “Staļi”, “Skonto Prefab” un “X Infotech”.

 

Plašāka informācija par konkursu pieejama šajā vietnē: https://www.businessawardseurope.com, savukārt jaunumiem var sekot  TwitterFacebookInstagramLinked in un Youtube.

 

 

Ekonomikas ministrijas

Sabiedrisko attiecību nodaļa

prese@em.gov.lv