Jaunumi

2018. gada 17. aprīļa sēdē Ministru kabinets lēma par darba grupas izveidi elektroenerģijas obligātā iepirkuma maksājumu sistēmas atcelšanai. Līdz šī gada 1. augustam darba grupai tika uzdots izvērtēt OIK un subsidētās elektroenerģijas sistēmas ietekmi uz tautsaimniecību, sagatavot priekšlikumus OIK maksājumu sistēmas atcelšanai, kā arī sagatavot priekšlikumus esošo atbalsta saņēmēju darbības nosacījumiem pēc OIK maksājumu sistēmas atcelšanas.

 

Darba grupā, ekonomikas ministra A.Ašeradena vadībā, aktīvi darbojās 24 dalībnieki – atbildīgo ministriju un valsts institūciju vadītāji un eksperti, kā arī Latvijas Darba devēju konfederācijas, Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras, Ārvalstu investoru padomes un citu valdības sociālo partneru vadītāji, kā arī atjaunojamo energoresursu nozares asociāciju pārstāvji.

 

Lai informētu par darba grupas OIK maksājumu atcelšanai sagatavotajiem priekšlikumiem,

aicinām plašsaziņas līdzekļu pārstāvjus uz preses konferenci

trešdien, šā gada 1. augustā, plkst. 13.00

Ekonomikas ministrijas 406. telpā, Brīvības ielā 55, Rīgā (4. stāvs).

 

Preses pasākumā piedalīsies:

Arvils Ašeradens, Ministru prezidenta biedrs, ekonomikas ministrs; Ēriks Eglītis, Ekonomikas ministrijas valsts sekretārs; Jānis Patmalnieks, Ekonomikas ministrijas valsts sekretāra vietnieks.

 

 

Plašsaziņas līdzekļu pārstāvjus lūdzam apstiprināt dalību pasākumā līdz š.g. 1. augusta plkst. 09.30, rakstot uz e-pastu prese@em.gov.lv vai zvanot pa tālruni 67013193.

 

 

Ekonomikas ministrijas

Sabiedrisko attiecību nodaļa

Tālrunis 67013193

E-pasta adrese: prese@em.gov.lv