Jaunumi

Ministru prezidenta biedrs, ekonomikas ministrs Arvils Ašeradens piektdien, 9. februārī, darba vizītē apmeklēs Smilteni.

 

Vizītes ietvaros A.Ašeradens tiksies ar Smiltenes novada domes priekšsēdētāju Gintu Kukaini, izpilddirektoru Kārli Lapiņu un citiem domes pārstāvjiem, kas iepazīstinās ar Smiltenes novadu, pašvaldības darbu, uzņēmējdarbību un  attīstības prioritātēm.

 

Tāpat vizītes laikā ekonomikas ministrs plāno apmeklēt reģiona vadošo piena produktu ražotāju un eksportētāju AS “Smiltenes piens”, kā arī tekstilizstrādājumu un apģērbu ražošanas uzņēmumu SIA “Artex Latvija”.

 

Ministrs apmeklēs arī Smiltenes tehnikumu, kas ir profesionālās izglītības kompetences centrs, lai pārrunātu aktuālās darba tirgus problēmas un sadarbības veicināšanu starp uzņēmējiem un profesionālās izglītības mācībspēkiem, īpašu uzmanību vēršot tieši mūžizglītības veicināšanai.

 

Vizītes noslēgumā ministrs arī tiksies ar Smiltenes novada uzņēmējiem, lai pārrunātu 2018. gada ekonomikas attīstības tendences, kā arī iepazītos ar novada ekonomisko aktivitāti un Smiltenes novada uzņēmējdarbības aktuālajiem jautājumiem.

 

 

 

Evita Urpena

Ekonomikas ministrijas

Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja

Tālr: 67013193

E-pasts: Evita.Urpena@em.gov.lv; prese@em.gov.lv

Web: www.em.gov.lv

Seko mums Twitter: @EM_gov_lv

Youtube: http://www.youtube.com/ekonomikasministrija

Facebook: http://www.facebook.com/atbalstsuznemejiem