Jaunumi

OECD eksperti vēlas noskaidrot vai ir viegli veikt SIA reorganizāciju vai veikt SIA vai IK reģistrāciju, tajā skaitā izmantojot Uzņēmuma reģistra piedāvātos pakalpojumus.


Laiki, kuros tiek organizēta tikšanās ar OECD ekspertiem un pārstāvjiem no uzņēmēju vidus:

18.12.2017. Pirmdiena – jebkurš laiks pēc 15:00 19.12.2017. Otrdiena- no 14:00 līdz 16:30 20.12.2017. Ceturtdiena- jebkurš laiks pēc 15:00 21.12.2017. Piektdiena- jebkurš laiks pēc 15:00

 

Ja vēlaties piedalīties intervijā, lūdzu sazinieties ar Tiesu administrācijas Eiropas sociālā fonda Projekta koordinatori Laumu Legzdiņu Tālrunis 29633009, e-pasts lauma.legzdina@ta.gov.lv, lai vienotos par sev izdevīgāko intervijas laiku.

 

Intervija ir paredzēta vienkārša un īsa.

Aptuvenais intervijas laiks: 15 minūtes

Adrese: Tiesu administrācija, Antonijas iela 6, Rīga.
Darba valoda: Angļu. Lūdzu norādiet, ja jums būs nepieciešams nodrošināt tulkojumu.

Intervijas veids: Intervija ar SKYPE starpniecību

Jautājumi:

Ko Jūs kā uzņēmējs esat darījis, lai izpildītu visas nepieciešamās formalitātes, lai reģistrētu SIA, IK vai veiktu reorganizāciju? Kādus dokumentus Jums bija jāuzrāda/jāiesniedz? Kā Jūs tos savācāt? Vai Jums bija nepieciešama speciālista palīdzība, lai palīdzētu nokārtot visas formalitātes? Vissvarīgākais - Cik ilgs laiks bija nepieciešams, lai veiktu visas šīs darbības?

Jautājumi var nedaudz atšķirties atšķirībā no tā vai uzņēmums ir nesen reģistrēts/uzņēmumā veikta reorganizācija/nesen reģistrēts IK.

Ja jūs esat gatavi atbildēt uz šiem jautājumiem citā laikā vai rakstiski, lūdzu sazinieties ar iepriekš minēto kontaktpersonu.

Tāpat, ja jums ir zināmi pārstāvji no uzņēmēju vidus, kuriem varētu interesēt dalība šajās intervijās, lūdzu nododiet tālāk šo ziņu.

 

Jūsu sniegtās atbildes palīdzēs identificēt Komerclikuma regulējuma un tā piemērošanas prakses stiprās puses un trūkumus, kā arī uz komersantiem vērsto tieslietu sistēmas pakalpojumu kvalitāti un nepieciešamos uzlabojumus, nodrošinot draudzīgu tiesisko vidi sadarbībā ar valsts iestādēm.

 

Kontaktinformācija:

Lauma Legzdiņa

Tiesu administrācijas

Eiropas sociālā fonda

Projekta koordinatore

Tālrunis 29633009

e-pasts lauma.legzdina@ta.gov.lv